loading...

اخبار و آموزش آی تی کامپیوتر و نرم افزار

بازدید : 1500
سه شنبه 29 ارديبهشت 1399 زمان : 2:24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار و آموزش آی تی کامپیوتر و نرم افزار

زمانی که دیگر زن و مرد خواستار زندگی در کنار یکدیگر نباشند می‌توانند طلاق توافقیبگیرند.در قانون طلاق توافقی در سال 99این موضوع بستگی به این دارد که هر دو آنها راضی به جدایی باشند.

پس از تصمیم درباره طلاق باید تکلیف موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه ، اجرت المثل و حضانت فرزنداننیز مشخص شده و بین زوجین توافق حاصل گردد.

طبق قانون حمایت از خانواده، مشاوره برای طلاق توافقی اجباری می‌باشد و امکان طلاق توافقی بدون اخذ رای دادگاه در داخل کشور میسر نیست.

تا قبل از آذرماه سال ۹۷، زوجین می‌توانستند برای ثبت دادخواست طلاق توافقی، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست خود را ثبت کنند.

اما از ابتدای آذر سال ۹۷، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مجاز به ثبت دادخواست طلاق توافقی بدون ارائه گواهی مراکز غربالگری و یا مشاوره خانواده که اصطلاحاً به آن گواهی عدم انصراف از طلاقگفته می‌شود، نیستند.

عناوین مطلب

جلسات مشاوره طلاق توافقی

هنگامی‌که طرفین ماجرا به وکیل یا موسسه حقوقیمراجعه می‌نمایند، توافقات طرفین را نگارش شده و در صورت نیاز به انجام ثبت محضری این توافقات منجر می‌گردد.

پس از آن برای زن و مرد نوبت مشاوره گرفته می‌شود. سپس در بازه زمانی ۴۵ روزه، ۵ جلسهاجباری مشاوره برای هر کدام در نظر گرفته می‌شود.

در جلسات مشاورههر کدام از طرفین می‌توانند به تنهایی و به طور جداگانه در جلسات حاضر شوند و الزامی‌در مورد حضور همزمان با هم وجود ندارد.

پس از انجام مراحل مشاوره، گواهی عدم امکان سازشصادر شده و وکیل یا موسسه حقوقی، دادخواست طلاقتوافقی را در دفتر قضائی ثبت می‌کند.

مرحله آخر نیز با انجام تست عدم بارداریتوسط زوجه در روز دادگاه، که توسط متخصص این کار انجام می‌گیرد به پایان می‌رسد.

دادخواست طلاق توافقی

طلاق توافقینیز همانند سایر دعاوی نیاز به تنظیم دادخواستدارد . بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، در حال حاضر رسیدگی به دعاوی در دادگاه‌ها به موجب دادخواستبه عمل می‌آید .

زن و مرد پس از اینکه تصمیم خود را مبنی بر جدایی گرفتند باید دادخواست طلاق توافقی توسط وکیل آنها در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود.

برای رفاه حال مراجعه کنندگان سایت دادمهر امید امکان دادخواست طلاق توافقی به صورت آنلاین و یا حضوری فراهم گردیده است :

نکات مهم در طلاق توافقی در سال 99

  • طلاق توافقی در زمان عقد یا بعد از آن فرقی نمی‌کند و تفاوت زمانی است که زوجه دوشیزهباشد که در آن صورت جهت ارائه گواهی بکارت به پزشک قانونی معرفی خواهد شد.
  • زن بالای ۵۰ سالبه دلیل یائسگی نیاز به آزمایش عدم بارداری ندارد.
  • اگر زن یا شوهر برای طلاق به دیگری وکالتداده باشد که اصطلاحاً حق طلاق گفته می‌شود، پروسه طلاق همان طلاق توافقی است و فرقی نمی‌کند.
  • پس از طلاق توافقی زن تنها درصورتی می‌تواند درخواست مهریهکند که به آنچه بذل کرده در طلاق خلع رجوع کند حال اگر مقدار بذل اندک باشد یا اینکه مهریه باقیمانده آن ابراء شده باشد دیگر امکان درخواست و مطالبه مهریه وجود ندارد.

قانون طلاقدر سال 99

شرایط اعلامی‌بالا برای شهر تهران الزامیاست،بنابراین متقاضیان سایر شهرها میتوانند همچون گذشته بدون طی کردن جلسات غربالگری به دفاتر خدمات قضاییمراجعه کنند.

شرایط جدید صرفا برای طلاق توافقیالزامی‌است بنابراین در طلاق به درخواست مرد و طلاق به درخواست زن همچنان مراحل پیشین پا برجاست.

بر خلاف شایعات قانون جدیدی درباره طلاق و یا طلاق توافقی در سال 99تصویب نشده است،بلکه شرایط و قانون طلاقتوافقی همان شرایط قبلی ومطابق با قانون حمایت از خانواده می‌باشد.

قانون طلاقاز طرف مرددر سال 99

قانون طلاق را از حقوق مرد قرار داده است به این صورت که شوهر می‌تواند در هر زمان و تحت شرایطی که در قانون آمده است همسرش را طلاق دهد.

طلاق از طرف مردنیاز به دلیل موجهی نداشته و حتی اگر زن مخالف باشد دادگاه می‌بایستی رای طلاق را صادر کند. فقط ثبت طلاق موکول به پرداخت حقوق زوجه می‌باشد.

همچنین مطابق ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده،قاضی دادگاه بایستی در هنگام صدور حکم طلاق تکلیف حقوق مالی و غیر مالی ناشی از زوجیت را مشخص کند.

شایان ذکر است که اگر زن مخالف طلاقباشد روند طلاق از طرف مرد سه مرحله‌‌‌ای و طولانی می‌شود.

قانون طلاقاز طرف زندر سال 99

قانون حق طلاقرا برای زن دشوار کرده است و در صورت قید نشدن حق طلاق برای او در سند ازدواج، در صورت راضی نبودن شوهر به طلاق، حقی برای جدایی ندارد.

بنابراین تنها راه باقیمانده این است که با کمک یک وکیل مجرببه دادگاه ثابت کند در عسر و حرج است. یعنی زندگی مشترک برای او به گونه‌‌‌ای شده است که دیگر قابل تحمل نمی‌باشد.

از عمده ترین دلایل امکان گرفتن طلاق از طرف زن اعتیاد همسر، نپرداختن نفقه، بچه دار نشدن، ترک زندگی، محکومیت زندان و یا ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول می‌باشد.

قانون طلاقایرانیان غیر شیعه

مذاهبی توسط قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اند (زرتشتی، کلیمی‌و مسیحی) در اموراتی مانند ازدواج، طلاق، ارث و وصیتدادگاه موظف است بر طبق مقررات آنها تصمیم گیری نمایند.

رای وحدت رویه شماره ۳۷ مورخ ۱۹/۹/۱۳۶۳ هیات عمومی دیوان عالی کشوردادگاه‌ها را به رعایت قواعد و عادات ایرانیان غیر شیعه در خصوص احوال شخصیه (ارث، وصیت، ازدواج و طلاق) تکلیف کرده است.

بنابراین قانون طلاق مذاهب شناخته شده کشور همان قوانین طلاق دین و مذهب زوجین است.

قانون فسخ نکاح

اگر مرد یا زن در هنگام عقد عیب‌هایی داشته باشند که طرف مقابل از آنها بی اطلاع بوده باشد پس از اطلاع به قید فوریت عرفی می‌تواند عقد نکاح را با دادن دادخواست فسخ نکاح ، منحل نماید.

البته اگر مردی بعد از عقد هم دچار جنون یا عنن ( ناتوانی در نعوذ )شود زن می‌تواند عقد نکاح را فسخ نماید.

علاوه بر عیوب مذکور در قانون اگر یکی از طرفین وصف خاصی را برای طرف مقابل صریح یا ضمنی شرط کرده باشد و بعد از عقد معلوم شود که فاقد وصف بوده، می‌توان عقد نکاح را فسخ کند.

حق طلاق (وکالت طلاق)

حق طلاق مردقابل واگذاری به دیگری نیست و فقط مرد می‌تواند برای حق طلاق به دیگری وکالت بدهد.پس آنچه به زوجه از جانب زوج داده می‌شود وکالت زن در طلاق از جانب شوهر است .

در طلاق با وکالت طلاقچه به صورت شروط ضمن عقد مندرج در سند ازدواج و چه اینکه بعد از عقد در دفتر اسناد رسمی‌،وکیل (وکالت طلاق) بایستی برای زوج ،وکیل دادگستری انتخاب نماید.

سپس وکیل منتخب به همراه زوجه یا وکیل او دادخواست طلاق توافقی ثبت می‌کنند. مهریه، حضانت فرزندان و سایر مسائل مالی وابسته به حدود اختیارات وکالت در طلاق دارد.

سوالات متداول

طلاق توافقی چقدر زمان می‌برد؟

شما می‌توانید با اقدام از طریق وکلای باتجربه پایه یک دادگستری موسسه ما طی 7 تا 10 روز کاری طلاق توافقی بگیرید.

آیا قانون طلاقدر سال 99 تفاوت عمده‌‌‌ای نسبت به قبل داشته است؟

در مقاله پیش روی شما عمده ترین مباحث قانون طلاقو طلاق توافقی در سال 99 آورده شده است.

منظور از وکالت طلاق چه می‌باشد؟

یعنی شما حق طلاق و سایر پروسه‌های مربوط به آن (مثل مهریه، حضانت فرزندان و…) را به وکیل خود واگذار می‌نمایید.

منبع: https://dadmehromid.com/agreed-divorce-law/

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 11
  • بازدید کننده امروز : 10
  • باردید دیروز : 30
  • بازدید کننده دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 71
  • بازدید ماه : 168
  • بازدید سال : 476
  • بازدید کلی : 42704
  • کدهای اختصاصی